Sockerfria rabarber!
Igår bakade vi rabarberpaj. Utan socker men med sötningsmedel i smuldegen. Dinkelmjölets nötiga smak passade bra till. Som sås vispade vi grädde med vaniljpulver och lite sötningsmedel. Jättegott! Rabarbern kräver ju en hel del sötma för att tungan inte skall fastna i gommen. Men samtidigt var det roligt att använda några av alla fina stjälkar!
Fortsatt fin helg! Kram Anna
Det ser så fristende ut med crispi fersk rabarbra
SvaraRaderaNydelige bilder
Mmm... så gott det låter!
SvaraRaderaFina bilder från ditt vackra kök!
Ha en fin start på veckan!
Kram Marie
Mums för rabarber paj!....fina bilder har du fått till också ;))
SvaraRaderaKram från mej!
Bia
Hej! Vilken snygg bänkskiva! Granit eller hur? Minns du vilken sort? Leverantör? TACK
SvaraRaderaTack! Det är granit och vi köpte den på Ikea!
Radera