måndag 5 oktober 2015

Nu behövs belysning!


Vi börjar bli klara med ladan. Det är ett år sedan vi började rensa ut ved, halm och väggar ur ladugården så det känns superskönt att snart ha plats för bilen i garaget och mer förvaring! Mer förvaring- smaka på det! Belysningen på ladan är jag också glad för. Vi har en stor trädgård och med den nya ytterbelysningen känns det mer tryggt och ytan får ett större djup. Ett skymningsrelä styr lyktorna så ljuset flödar när det behövs och bara då!


Vägglyktorna från Konstsmide har vi köpt på lysman.com. Även glödlampan från danlamp är därifrån. Den ger ett extra mjukt ljus och är vacker i sig.



En tidlöst designad armatur fick sitta i den orenoverade delen- stallet. Med sitt klarglas och IP44 kommer den att få sitta på fler platser här hemma.



Lysrör på rad ger fin allmänbelysning i garaget. Det krävdes många så vi ville ha mycket för pengarna. Väggar och tak är vita och genom att fördela rören jämnt över taket har vi allt ljus vi behöver! Men vi har placerat några extra över arbetsbänken, närmare väggen, för att inte riskera att skugga oss själva!

Ha en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar