söndag 4 mars 2012

Plommonblomsdrömmar!Jag har plockat in kvistar och hoppas på vackra blommor inom kort! La dem i badkaret en stund innan de hamnade i vasen och idag har jag sprejat med vatten för att de inte skall torka ihop. Vi får se hur det går!  Fick en fin, redan blommande kvist igår när jag köpte en stor kanna i Hjo på Vita Ranunkler. Men jag satte den utanför för att inte slå sönder något i den lilla butiken och givetvis glömde jag den när vi åkte därifrån! Nåja, nu får vi se om jag lyckas driva fram egna kvistar och jag gick ju inte direkt tomhänt från butiken ändå som ni förstår!

Ha en skön söndagkväll!


6 kommentarer:

 1. Vilken jätte fin turkos kruka, super. Ja nu blir man sugen att plocka in lite ris, känns ju som vår, och påsken närmar ju sig. Ha en forsatt fin söndag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Tak for din søde kommentar. :-)
  Sikke nogle dejlige billeder og sikke en dejlig blog du har. Jeg har selvfølelig lagt mig som følger og taget dit link med, og så GLÆDER jeg mig at kigge med. :-)
  Ha´en dejlig uge
  Kram Birgitte.

  SvaraRadera
 3. Hej! Visst är det vackert med vårkvistar....och man gör precis som du beskriver..ett långt snitt nytt vatten och gärna lite dusch på grenarna så spirar snart knopparna! Jag gillade dina krukor...vad har du köpt dem??? kramen från Maja

  SvaraRadera
 4. I och för sig är det ju också en typ av vårtecken, men jag ser ändå fram emot vad du hittar denna första vårteckensmåndag.

  SvaraRadera
 5. Hej, åh så mycket fint, måste titta vidare här på din blogg! Härliga vårhälsningar Vivi soltorp

  SvaraRadera