onsdag 11 april 2012

Skapa vårSträvar fortfarande efter att skapa vårkänsla inomhus. Nya syrenkvistar har fått komma in efter påsken. De får sällskap av gamla gröntonade flaskor och burkar. Har du också regn? Hur skapar du vårfint hemma just nu? Ha en bra onsdag!

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder og en koselig blogg du har !

  SvaraRadera
 2. Här skapar vi vår genom att hela hallen blev ljusare när vi målade trappan i påsk, dessutom har vi ett enormt grönskande björkris i hallen som ger hopp om vår. Sen växer det så det knakar lite här och var i huset, tomat- och paprikaplantor, gyllenbär, pelargonsticklingar, lejongap och lite annat... börjar bli trångt nu så hoppas på att de snart ska kunna få flytta ut! :-) Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Ja utomhus är det trist, kallt och blåsigt, nu vill jag ha varmt. Inne blir det tulpaner, och nya vårdukar. Ha en fin onsdag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Fina bilder!
  Himla fin tapet!!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Gillar också dina tapeter, dom är så snygga !
  Vår inomhus det är väl blommor...Små skott som man satt i vatten. Plantor man sått. Pelargonerna som har hämtat sej efter vintervilan, och börjat blomma. Och så kvistar av olika slag som man tar in och sätter i vatten, och väntar på att dom små bladen ska titta fram !
  Här håller snödjupet på att krympa drastiskt...Men det gör ingenting ;)!
  Ha det gott !
  Kram Anneli♥

  SvaraRadera
 6. Samma eländiga trista väder hos mig! Men det kan bara bli bättre..... Min vårkänsla inomhus är köpa nya blommor till fönstren i alla rummen,för det måste jag, inget är fint längre,och då menar jag inget! Nej några gröna fingrar det har jag inte;)Ha de/ kram Anne

  SvaraRadera
 7. ♪♫♪ Mars, april har knopp i håret
  maj och juni blommar mest. ♪♫♪

  Nu skulle man vilja trycka på en paus-knapp
  för att hinna se allt i naturen om våren.

  Så fint med de gröntonade flaskorna
  du inreder med. Passar så bra till vårens
  gröna färger.

  Ha en bra dag!
  Hälsningar Veronica G

  SvaraRadera