tisdag 29 maj 2012

Tulpanfrossa


Hemma med krasslig Julia idag. Hon somnade en stund och då passade jag på att plocka in några nya tulpaner. Kul att plocka dem för det känns som de kommer att blomma över fort! Den här heter Angelique. Den är rosa från början med lite grönt i. Men så här när den är på sluttampen är den vit och det rosa har blivit polkarandigt istället. Har du någon favorit i trädgården just nu!?

7 kommentarer:

 1. Så vackert krispiga tulpaner;) Själv älskar jag mina förgätmigej, som självsått sig i trädgården lite här och var... ♥ Sen är vi i väntans tider, den första rosa vallmon är på god väg att spricka upp!
  Ha det gott! Kram fia

  SvaraRadera
 2. Jag har också haft Angelique, de är fantastiska! Haft alltså, de försvann med åren, snyft! Dina bilder är supervackra!

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Krispiga tulpaner är så fint. Nu är de verkligen i slutat av sin blomning för i år. Hoppas Julia kryar på sig snabbt.

  Ha det gott

  Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Härliga tulpaner och fina bilder!
  Min favorit i trädgården för stunden är äppelblommorna och snart står alla träden i full blomm.

  Önskar dig en skön dag.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. halloj du fina...vilken härlig tulpan......just nu ha pionerna börjat blomma mina favoriter just nu....Ha en fortsatt fin vecka kram från Maja

  SvaraRadera
 6. Halloj....ljuvliga tulpaner....min favorit i trädgården just nu är alla vackra pioner ha ju flyttat till "en gammal" trädgård där det säkert finns 20 plantor av pioner....man bara njuter...ha det bäst kram från Maja

  SvaraRadera
 7. Dina Angelique är verkligen underbart vackra ! Dom ser ju nästan ut som rosor.
  Min favorit just nu är nog Kaukasisk förgätmigej !
  Men vi är också i väntans tider....För det kommer mera ;)
  Ha det gott !
  Kram Anneli

  SvaraRadera