tisdag 21 augusti 2012

Blå blå drömmar
Sista semesterveckan och kanske är det just därför jag vill hålla kvar sommaren.. Är inte redo att "fixa höst" och mysa till det även om jag har tid för det just nu! Det är ju så kul att greja men man måste ju ha lust med det eller hur!? Det faktum att hela trädgården blommar är ju såklart en annan bidragande orsak till att vårt hem är extra färgglatt! Trevlig vecka!

8 kommentarer:

 1. Klart att man vill hålla sommaren kvar så länge som möjligt dvs den lilla sommar vi fått. Hösten kommer tids nog ändå. Vilket underbart fint kök ni har. Där förstår jag at ni trivs.

  Ha en fin dag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Lillkillen här hemma undrade om det var kväll nu när vi gick till dagis på morgonen. Då fick man faktiskt lite höstkänning... Grått och ruggigt ute.

  Tycker gott att man kan dra ut på sommarn liiite till. I alle fall augusti ut. Går man in butiker nu så är det ju bara en massa höstnytt. Det hinns ju också med att få till hemma, för hösten är ju (på gott och ont) rätt lång.

  Vilka fina kuddar i soffan!

  SvaraRadera
 3. Jag känner att jag vill hålla kvar känslan av sommar så länge som möjligt, men så fort det är sämre väder så blir jag sugen på att ändra om.

  Ljuvligt med blått, vilka fina kuddar som skymtas.

  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Vackra blommor, och mysig blogg!

  Catta

  SvaraRadera
 5. Blått är himla stilfullt - urfina bilder!
  Tackar för Bollebygdstipset!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej fina! Håller med dig...vill ha sommare en liten tid till...men visst är det lite mysigt att tända ljus o höra vinden vina utanför husknuten????? HA en fin vecka kram från mAJA

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder du bjuder på idag! Ja än är det sommar i luften:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 8. Flott är blått! Så härlig färg med många vackra nyanser.

  SvaraRadera