måndag 24 september 2012

Vinrött till köket


Är extra mycket inne på rött just nu. Lite åt det vinröda hållet som hör hösten till. Jag har ett givet mönster för vilka färger och nyanser jag gillar över året. De är återkommande år efter år. Älskar ju till exempel rosa. Men rosa i september är lika otänkbart som rött i mars eller lila i juli. Är det någon mer som känner så!?


Kökssakerna är från Förr & Nu samt Vita Ranunkler

6 kommentarer:

 1. Fint med rött, passar alla årstider tycker jag, men lagomt. Rosa är också fint, men just nu gillar jag lite mörkare färger. Ha en fin vecka. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Denna röda hade jag nog kunnat ha året om =) Det är en mycket snygg färg..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också vinrött och tycker det passar den här tiden. Till jul brukar jag ha vinröda sammetsgardiner i vardagsrummet. Visst är det så att vissa färger passar bättre vid en viss årstid ;)

  Ha en bra vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hej Anna !

  Så mycket fint jag hittar här inne hos dej ! Jag är väldigt förtjust i det röda..så jag föll pladask för det du visade i detta inlägg. Du bjuder på underbara blommor och ser ut att ha ett underbart lantligt hem ! Tack för titten idag...är snart tillbaka !

  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Tjingeling!!
  Så fint du gjort i köket och fina saker du shoppat:-)
  Hoppas allt är bra med dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Håller med dig när det gäller färger. Men jag undrar lite varför vi tänker/tycker som vi gör...påverkade av det vi ser omkring oss tror jag. Jag tänker på alla min rosa tröjor/skjortor som nu plötsligt blivit helt omöjliga att visa sig i....klart svart och vitt går ju hem jämt men julrött är helt otänkbart på våren, för mig iallafall. //M

  SvaraRadera