onsdag 24 oktober 2012

Närkontakt!
Måste bara visa våra senaste grannar! De har bott i eller som här, precis utanför vår trädgård sedan älgjakten startade. De äter äpplen såklart och för att inte få alla rabatter nedtrampade lägger vi lite på åkern jämte huset. 12 taggar har tjuren!

10 kommentarer:

 1. Stora mäktiga djur, men kanske inte så kul att ha dem som grannar, ivarje fall inte när de trampar ner i trädgården. Ha en fin onsdagskväll. Kram Mimmi

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är verkligen fina och jag menade inte att gnälla över trädgården. Den har ju faktiskt gjort sitt för i år. Det är fantastiskt att stå i sofforna i vardagsrummet (med barnen) och ha ögonkontakt med de stora bjässarna! Jag är inte emot jakt och jag vill inte ha dem på motorhuven! Men de får gömma sig hos oss så länge de vill! =)

   Radera
 2. Vilket bra gömställe:)) Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Det är ganska häftiga djur..mkt större än vad man tror.. när man väl har dom hyfsat nära. Så dom har lite höstgodis att mumsa på..gott !

  `Kraaaam

  SvaraRadera
 4. Mäktiga djur det där.. Och kul att ha dem så nära och smart av dem att gömma sig vid husen =)

  Ha en fin dag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Riktigt ståtliga djur! Ha en skön helg! Kram Iréne

  SvaraRadera
 6. Det skulle pappa sett! Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. wow visst är det vackra djur men stoooora.....häftigt o se på sååå nära håll! Ha en fin helg kram från maja ps förresten vad hette stället där du köpt den fina lådan som du hade på köksbänken???????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Menar du den med zinklådorna i!? Hubsch med med tysk y du vet med två prickar över u men jag fick inte till det!=) Kram Anna

   Radera
 8. Åh, de är så fina, tycker jag! Men såååå höga, man vill inte direkt ha en i vindrutan.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera