onsdag 21 november 2012

Äh, nu kör vi!


 Nej jag har ingen gran inne än! Men jag hade en liten när jag tog bilder på fina sakerna till utlottningen. Det var för övrigt INNAN jag svor på att ta gift om jag köpte en endaste julsak till! I år alltså, för nåt sånt vore ju förfärligt att lova för all framtid. Jisses vad mycket fint det finns! Så här är alltså mina tre nytillskott till julgranen i år! Jag är hemma och vabbar. Och eftersom våra älskade små flickor börjar bli piggare så får jag händerna över till lite annat också. Så man kan väl säga att julstädningen har börjat. Jag känner inte att det MÅSTE vara perfekt till jul. Men det är skönt att ha en tidpunkt då tråkiga saker som att putsa fönster och frosta av frysen och städa under diskbänken skall vara gjort. Sånt där man inte gör så ofta men som stjäl energi i vardagen när man känner att det är stökigt! Fortsatt fin vecka!

7 kommentarer:

 1. Vill också ha det mesta gjort innan, vill kunna ta det lugnt och njuta när väl julen är här. Å så snyggt julpynt..tror inte jag har köpt något nytt på flera år, jag kör med det gamla vanliga som vi haft i många, många år. Kanske dags att snart förnya sig lite;-)
  Ha en fin onsdagskväll
  kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Om jag gjorde så underbara julsaker som du skulle jag inte heller shoppa! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är Anna som börjar med julstädning redan nu! Det är precis som du säger.. det är skönt att ha gjort undan vissa tråkiga saker. Då kan man bara koppla av och njuta sedan ;)

  Kram kram Marie

  SvaraRadera
 4. Ehem, jag har inte börjat julstädningen. Host. Och, harkel, kommer nog inte att storpynta i år heller. Men det är kul att se bilder från andra hem där advent är i antågande. :-)

  SvaraRadera
 5. Jamen jag håller med dej..nu kör vi !! Ååå va jag önskar att jag var lika duktig som du..julstädning..hm..där behöver jag skärpa till mej.
  Så underbara nytillskott till granen..det gjorde du rätt i som slog till !!

  Tack fina du för söt kommentar inne hos mej..lyser upp hela mej i det gråa november !

  Kramkram

  SvaraRadera
 6. Det var fina julhängen, hjorten på kulan
  blev en favorit. Jag har tänkt ha rävar
  i granen iår.
  Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 7. Så fina julhängen, tror bestämt jag tyckte de var lika fina alla tre fast på olika sätt. Den lilla asken till det romantiska söta hjärtat är ju även den bedårande söt <3
  Hoppas flickorna kryar på sig!!
  Hälsningar
  Sanna

  SvaraRadera