torsdag 21 mars 2013

Enkel påsk!

Påskpynt skall vara enkelt! Påsken skall vara enkel, kravlös och helst solig! Då blir den rolig! Men i vilket fall är den kort så det är kul att börja lite tidigt så man hinner njuta! 

Jag har SÅ mycket idéer på saker jag vill göra eller göra om både inom- och utomhus. Det är allt ifrån spegeldörrarna i ladugården (som bara står där och väntar på mig) till att göra om i badrummet. Men först blir det loppis! Jag rensar för fullt för att lämna in på barnkläders- bytar- dagar på lördag och för att delta på loppis på söndag i Hankens Byggdegård! Vi har varken källare eller vind så jag är hård mot mig själv angående vad som får vara kvar i huset. Här skall säljas!

Superkul att så många vill vara med i utlottningen! 
Nu är det bara några dagar kvar!

Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Håller med, påsken ska vara enkel, kravlös, rolig och solig! :)
  Vilka fina zinklådor.

  SvaraRadera
 2. Fina zinklådor. Klart at det ska vara enkelt, kravlöst och soligt. Då är det påsk. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Håller med dej ! - Påsk ska man vara ute och dessutom äta gott och mycket !
  -Här packas de också i loppislådor...Undrar bara om nån vill ha det ;) - Men jag köper ju också det andra vill bli av med ...
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt så ;)
  Hos mig blir väldigt lite påskpynt.

  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. Tittar in för att önska trevlig helg

  Kram Karin

  SvaraRadera
 6. Hej! Ja det är inte så mycket påskpynt här heller!
  Önskar dig en mysig helg!
  Kram Sirpa♥

  SvaraRadera
 7. Hej finaste Anna!!! Håller med dig påsken ska vara enkel med enkelt piff inte så mycket gula kycklingar hos mig.... Fast någon liten beige benlös tupp finns det i gömmorna... Mest blir det vaktelägg o lite ris med vita o gråa fjädrar.sen maten förstås ett o annat lamm o en massa ägg med go sill till ha nu en härlig fortsatt helg kramen från Maja

  SvaraRadera
 8. Visst är påsken kort, jag brukar inte pynta så mycket. Vad var det yngste sonen sa förra året: Ska vi inte ta och påska upp det lite här??? Han tyckte det var alldeles för klent pyntat, ha ha.

  Kram,
  Jenny

  SvaraRadera