tisdag 14 maj 2013

Äntligen är det färdigmålat i Badrummet!

  
 Badrummet är äntligen färdigmålat. Har hållit på i flera veckor lite då och då. Väggarna är brutet vita och väggarna fjädergrå. Förutom att det såklart finns dusch, toalett och handfat så är det också tvättstuga. Enkelt inrett men väldigt praktiskt och ljust! Tvättbrädans zink får agera stänkskydd mot panelen! Det är skönt att ha målat klart för nu vill jag bara vara ute (efter jobbet)! Vad hittar ni på!? Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Wow suuupersnyggt!!!! Riktigt fräscht! Fiffig idé med stänkskyddet också :) Tack för fin inspo! Önskar mitt badrum på övervåningen kunde se lika fräscht ut :)

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Tvättbrädan är ju perfekt stänkskydd! Nu får jag användning för min tvättbräda. Tack för tipset!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. säger bara wow vad läckert...så snyggt o fräscht....kan säga så här att wct hos oss ha lila plastmatta o vit plastmatta på väggen med lila stänk i....jag blundar varje gång jag besöker trisseboda hihihih men så småningom kommer det kanske att bli lika vackert som hos dig!!!!!! Ha en fin fortsatt vecka stora kramen från Maja

  SvaraRadera
 4. Åh så fint! Ser verkligen härligt ut i ditt badrum.

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Wow vilket fint badrum, känner harmoni när jag ser på bilderna. Bara sååååååååå ljuvligt. Lägger till dig på min blogglista.

  Ha det fint.
  Anneli

  SvaraRadera
 7. Oh... så fint!!! Vi ska i höst ta tag i badrummet men nu är det den nya fasaden som prioriteras. Så många soltimmar önskar för det är mycke målning :)

  Önskar dig en härlig helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 8. Men så fint...skönt med ett fräscht badrum !!!

  En riktigt fin helg till dej...kraaaam

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Här är det pyssel utomhus nu, vi har ett kök som står och ska bli färdigt, men va sjutton ... Vet inte hur vi ska hinna med det.

  Trevlig helg,
  Jenny

  SvaraRadera
 10. Sååååå fint och fräscht!!!
  Önskar dig en fin fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera