måndag 9 juni 2014

Någonstanns att sitta!


De skall bli 4 så småningom. Och sättas i ett sammanhang istället för att blockera ingången. Men just idag räcker det såhär. Jag tycker att våra nya, stora bambustolar är störtsköna! Tack mamma!

Hinner ni sitta ner!?

4 kommentarer:

 1. Där skulle jag gärna sitta...ser väldigt inbjudande ut.....här har åskan gått, men det är ganska varmt ändå....det brukar ju bli kyligt efter åskväder...?.........ha det gott!
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Jaa! Så ofta jag vill. Och ser barnen leka i skogsbrynet i motljus. Då kommer mannen och undrar om han ska masera min nacke ;)
  Nä. Men ibland så. Och då skulle jag ju gärna suttit i de där båda rottingstolarna!
  Kram!
  Mittlifjennyaberg.blogspot.se

  SvaraRadera
 3. Ser mysiga ut dina fina stolar! Ja tyvärr har jag gott om tid och sitter nog alltför mycket stilla. Men som +65 kanske jag har rätt till det....../m

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Vi vill tipsa om att du nu kan nominera din eller någon annans blogg till Årets Byggblogg 2014! Det är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad arrangerar tävlingen, där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Nominera din blogg, läs mer om tävlingen och inspireras av andra byggbloggar här: www.bauhaus.se/byggblogg.
  Anna
  Priest PR

  SvaraRadera