onsdag 25 mars 2015

Vinn en trädgårdskonsultation! Värde 3195 kr!
Om man bor nära mig...

Imorgon är det en mini- trädgårds- mässa på Infocenter i Karlsborg kl 18-20! Följ länken för program och utställare. Som exempel finns Dan och Bernice som har visningsträdgården Bedas i Undenäs på plats och berättar om sitt projekt. Ta med era frågor om växter och odling till dem! De är väldigt kunniga och inspirerande. 

Mig kan man träffa i designhörnan. Ta med utskrivna foton, tomtkarta och annat som kan ge en bra översiktsbild av nuläget och få kort och kostnadsfri rådgivning! Det kan gälla allt inom trädgård och uteplats- altan, odling, entré, färger och växtval! Jag svarar gärna på dina frågor och fördelar tiden på antal besökare! Jag kommer också att ha en utlottning för er som besöker mässan under kvällen! Så passa på att komma dit!!!

Vinn en trädgårdskonsultation! Värde 3195 kr!add: design
add: design erbjuder både trädgårds- och inredningsdesign för hus och hem, i syfte att höja livskvalitén, nyttjandegraden och det ekonomiska värdet*! Jag utför uppdrag från rådgivning inför små förändringar till planering, materialförsäljning och koordinering av helhetslösningar inom inrednings- och trädgårdsarkitektur.

add: design erbjuder nu trädgårdskonsultation på plats för endast 3195 kr! Allt detta ingår: Analys av utgångsläget och er vision, rundvandring, samt en skiss som ligger till grund för fortsatt arbete med växt och materielförslag. En trädgårdskonsultation kan många gånger hjälpa dig att tydliggöra dina egna idéer och tankar samt sätta fokus på funktion, estetik och känsla. Om du efter vårt första möte vill gå vidare med en detaljerad planering av trädgården, bjuder jag på konsultationen!

www.adddesign.se, info@adddesign.se, telefon 0709-662278, facebook 

*En genomtänkt och välskött trädgård kan öka husets värde med 13 % eller i genomsnitt 395 000 kr. Varje åtgärd ger 2,8 kronor tillbaka per investerad krona i ökat fastighetsvärde vid en försäljning. (Källa: Kairos Future/Husqvarna global Garden Report 2011)
 

1 kommentar:

  1. Ohh... så synd att jag inte bor nära dig!

    Önskar dig en fin fin helg!
    Kram Marie

    SvaraRadera