torsdag 11 juni 2015

Utlottning för er med trädgård i Skövde!
Bor du i Skövde? Jag lottar ut en trädgårdskonsultation till ett värde av 3495 kr!

Dela inlägget och gilla add: design Facebooksida för att vara med. Skriv också en kommentar där med kort motivering till varför du behöver hjälp med trädgårdsdesign!

alternativt

Dela på din blogg om du har en sådan, med länk hit! Skriv en kommentar här!

alternativt

följ @lantligtpasvanangen på instagram och skriv din kommentar under kollaget utlottning...

alternativt

skriv en kommentar här om du inte har möjlighet att dela!


En vinnare dras 15/6!

Dessutom- om både du och två grannar anlitar add: design för planering av trädgården- så gör jag din plan helt utan kostnad! Värde upp till 15 000 kr! Erbjudandet gäller bokning senast 2015-06-25 men kan genomföras under hela 2015.


Läs mer på: facebook/adddesignab, www.adddesign.se, blogg: Lantligt på Svanängen, Instagram@lantligtpasvanangen eller kontakta mig via info@adddesign.se, telefon 0709-662278


Trädgårdsarkitektur

add: design erbjuder både trädgårds- och inredningsdesign för hus och hem, i syfte att höja livskvalitén, nyttjandegraden och det ekonomiska värdet*! Jag utför uppdrag från rådgivning inför små förändringar till planering, växtförsäljning och koordinering av helhetslösningar inom trädgårdsarkitektur.

add: design erbjuder nu trädgårdskonsultation på plats i din trädgård. En konsultation innehåller analys av utgångsläget och er vision, rundvandring, samt en skiss som ligger till grund för fortsatt arbete med växt och materielförslag. En trädgårdskonsultation kan många gånger hjälpa dig att tydliggöra dina egna idéer och tankar samt sätta fokus på funktion, estetik och känsla.

En detaljerad planering innehåller ovanstående moment men också mätning, beräkning, design, och funktionsplaner. Detta ligger sedan till grund för en detaljerad illustrationsplan, planteringsplan, skötselplan, anläggningsplan, konstruktionsritning, kostnadsförslag, växt- och materiellistor. En detaljerad planering ger all information som ni eller en anläggare behöver för att anlägga er drömträdgård på ett effektivt och hållbart sätt! Här finns det både pengar och tid att spara! Att göra en trädgård kräver resurser. Låt en unik, designad och tydlig plan ligga till grund för arbetet!

Vill du ha en ”nyckelfärdig” trädgård som nyttjar tomtens yta på bästa sätt? Eller kanske en uppvuxen trädgård på kort tid? Jag leder arbetet till en färdig trädgård!

facebook/adddesignab, www.adddesign.se, info@adddesign.se, telefon 0709-662278, blogg: Lantligt på svanängen, instagram@lantligtpasvanangen

*En genomtänkt och välskött trädgård kan öka husets värde med 13 % eller i genomsnitt 395 000 kr. Varje åtgärd ger 2,8 kronor tillbaka per investerad krona i ökat fastighetsvärde vid en försäljning. (Källa: Kairos Future/Husqvarna global Garden Report 2011)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar