torsdag 26 november 2015

Amaryllis och jultankar
Det viktigaste med julen är att spendera den med familjen. Kunde julen sätta stopp för allt elände i världen skulle den vara perfekt. Med det sagt tänkte jag nu fortsätta med inredning. För det är ju det min blogg handlar om vid sidan om trädgård, arbete och annat jag tycker om att fotografera. Jag brottas ibland med tanken på att jag nuförtiden arbetar med i-landsproblem. Men min slutsats är alltid densamma. Hemma är väldens viktigaste plats! Och eftersom jag kan hjälpa till att förbättra den platsen på flera olika vis, har mitt arbete ett värde! 

Julen 2015- nu kör vi! Julblommorna är inhandlade redan och amaryllis som snitt kan stå i ett par veckor, förutsatt att det inte är för varmt. Jag håller på med olika arbeten för Houzz där jag (som ju inte är så pysslig utan mer pyntig) bland annat "tvingas" göra kransar och annat pyssel! Jag säger till när det reportaget är publicerat. Ni kanske får er ett gott skratt! Jag har också skrivit ett reportage om Ire möbel som publiceras nu i veckan under rubriken Made in Sweden. Jag älskar deras moderna möbler! Mycket styling och fotografering innan jul alltså. 

Jag har haft många inrednings- och trädgårdsdesignuppdrag under hösten. Mycket kan jag tacka det varma vädret för, som har fått trädgårdsintresset att vara kvar på tapeten sedan sommaren. Men nu förväntar jag mig en lugnare trädgårdsperiod tills vårsolen tittar fram och väcker tanken på en skön plats att umgås i under semestern!

Men jag vill ändå slå ett slag för inrednings- eller trädgårdskonsultation som julklapp! Hör av dig om du vill veta mer! Mer information finns såklart på hemsidan www.adddesign.se.

Hur ser då julen ut hos oss i år? För det första gillar jag att städa och plocka undan ordentligt innan julsakerna får komma in från garaget. För det andra gillar jag att ha några större arrangemang hellre än för plottrigt. Den stora vasen med snitt- amaryllis är ett exempel. För det tredje är jag väldigt traditionell och nästintill konservativ när det kommer till julhemmet- rött, vitt, grönt, naturligt och många ljus alltså!

Nu önskar jag en fortsatt fin vecka!2 kommentarer: