torsdag 20 oktober 2011

Morgonpyssel!


Klockan är kvart i 6 och vi har redan varit uppe i två timmar! Morgonpigga barn, trötta föräldrar! Småpysslat lite och nu följer vi alla Rapunzel, Flynn Rider och Maximus i Trassel. Den är bra! Framför allt har jag nog vant mig vid att till 99% bara se barnprogram och barnfilmer. Inte för att de små har ensamrätt på vår tjock- tv men senaste tiden har jag gått och lagt mig ungefär samtidigt som dem för att stiga upp igen... ja, mitt i natten. 

I alla fall så är hyllan i verandan målad och uppsatt, zinkkorgarna är fyllda med höstens mysljus och några fler koppar- och mässingsaker har fått flytta in i köket. Under oktober får ljusen vara rosa men snart är det dags att byta dem mot vitaste vitt som får hänga med till efter jul. Men det betyder ju inte att man glömmer det rosa budskapet eller galan 26 oktober!
Det planterade zinkfatet fick jag av Linda i februari. Snart dags att byta ut rosa ljuset men i övrigt har det hållit sig fantastiskt länge! En favorit!


3 kommentarer:

 1. Hej! Såg att det gick att kommentera nu. Så kul! Håller med Jessica, köpstopp du ;-) Vad fin hyllan blev...men skulle den inte var grön, eller vinröd. Såg väldigt vit ut...
  Längtar som en galning efter att komma hem till er igen. Men det är en god ersättning att få se på bloggen! Kram från sysys

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad fin hyllan blev! Den blev 100% snyggare målad.
  Otroligt vad lite färg och "shabb" kan göra.
  Kanonbra Anna!
  kramar
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Blev superfin Anna!Vilken förvandling=) Iam impressed!!! Kram Linda

  SvaraRadera