torsdag 29 december 2011

Tävlingen alla vill vinna!God fortsättning!

Om du önskar dig en julklapp till så har du chansen NU! Jag lottar ut ett av Morlies fina smycken! Du bestämmer såklart texten och vilket av alla de fina halsbanden eller armbanden du vill ha! Du hittar några andra bling bling i inlägget Morlies smycken från 18 december. Frakt ingår.

Jag är så glad att jag startade bloggen! Ett roligt sätt att dokumentera och visa projekt och årstidernas förändringar både inom- och utomhus. Det du behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en kommentar. Där vill jag veta vilket som är Lantligt på Svanängens bästa inlägg sedan starten i Augusti (det värsta kan jag bestämma själv, hihi). Om du länkar till tävlingen via blogg eller facebook får du två lotter!!! Skriv i så fall att du vill ha två stycken så jag inte missar det! Jag använder mig av lapparna igen och drar en vinnare 20 januari! Jag har tagit mig friheten att spara lapparna från föregående tävlingar och hoppas att ni alla vill vara med igen!

Lycka till!Några...22 kommentarer:

 1. God fortsättning!!!
  Jag tycker att inlägget med Emmas o Julias fina gran är det bästa. Självklart så är det mesta underbart att se, MEN när barnen själva tar initiativ och gör det så fantastiskt fint helt på egen hand (men med en duktig mamma bakom sig) så blir man verkligen imponerad.
  Många kramar // Lena F

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! Jag behöver inte vara med i tävlingen, för jag har redan beställt ett fint smycke från Morlie! :) Däremot vill jag bara säga att jag tycker att din blogg är jättemysig och att jag alltid läser dina inlägg! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att jag skriver ner ditt namn på en lott! Det finns ju till herrarna också! Eller ett armband!? Kram Anna

   Radera
 3. Jag älskar inlägget när Emma bakar.
  Hon är otroligt söt och go.
  Sebastian skiner upp när man pratar pm henne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är samma här! Det är väl inte för inte favorittomtarna heter Sebastian och Johannes!

   Radera
 4. Vilka fina smycken ! är gärna med på utlottningen :-) Gillade verkligen inlägget där du skapade med mossa tillsammans med din mamma, mycket inspirerande och vackert !! http://lantligtpasvanangen.blogspot.com/2011/10/blomsterverkstaden-tulipa-mossa-pynt-i.html

  God fortsättning !
  Lisa/Lisas trädgård, Mariestad

  SvaraRadera
 5. Hej Anna !

  Tack snälla för din fina kommentar hos mig !! Naturligtvis får du låna bilder ... skall bli spännande att se !

  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 6. Jag har svårt att välja ett favoritinlägg, alla är helt underbara. Men jag väljer ändå det om verandan, jag skulle så gärna vilja ha en egen veranda och eran ser ju helt fantastisk ut! Hoppas ni är piggare nu allihop! Kram Jessica

  SvaraRadera
 7. Jag gillar ditt vitmålade bord. Har ett sådant omålat och samma hylla Liatorp har jag två utav. Så jag blev inspirerad att börja måla, men inte i kväll! Ha det gott Eva (Bengtsson)

  SvaraRadera
 8. HMMM ja detta va ju inte lätt!! Välja?? Nej jag är imponerad av allt o framförallt att du har jobbat upp en superblogg!! Men måste jag!! Väljar jag nog verandan, jättemysig o mycket hemtrevlig:) KRAM

  SvaraRadera
 9. Skriver och kollar på handboll samtidigt, nu måste Sverige bara vinna!! Men jag vill också vinna men i din utlottning Anna och tack för din fina blogg som ger mig inspiration. Kram Inga-Lill

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag ändrat lite i reglerna, dvs att du kan få två lotter, så får alla som var med i tävlingen innan ändringen givetvis två stycken! Sen så får man ju gärna länka... Lycka till!

   Radera
 10. Mysig blog du har :-)
  Underbara bilder och mycket inspiration..
  Förstår om du trivs där ute på landet :-)
  Tack för fina ord om mig när du handlade blommor.
  Jag är gärna med i din utlottning.
  Lycka Till med din underbara blog/ Kram från blomstertjejen Sofia.

  SvaraRadera
 11. Hej Anna!

  Har tänkt ända sedan du var här att jag måste ta mig i kragen och skriva något till dig så att du verkligen förstår att jag följer din blogg. Du är verkligen duktig på att fotografera och dokumentera dina projekt!

  Om jag ska välja ett av alla dina inlägg så väljer jag ett av dina Dahlior-inlägg då de inspirerar mig väldigt mycket. De är så otroligt ståtliga och vackra och jag blir verkligen inspirerad att skaffa mig själv en riktigt praktfull Dahlia-rabatt...Det är få som är så rofullt som det är att ta sig an en dag ute i trädgården tillsammans med familjen!

  Kramar från Åsa uppe på kullen

  SvaraRadera
 12. Hej Anna!

  Klart att jag vill vara med i utlottningen! Det mesta du har och gör är jättefint, men jag gillade inlägget om rosorna och de andra trädgårdsprojekten. Jag önskar mig själv mer rosor här hemma!
  Ha det gott, kram Sara (Käll)

  SvaraRadera
 13. L O T T E R I
  ¨˜"°º•OO@OO•º°"˜¨
  Tur i KÄRLEK och ej i spel,
  det är ju egentligen inget fel.
  Men det är roligt - att en hälsning rimma,
  och då ett smycke från Svanängen, kanske vinna.
  ¨˜"°º•OO@OO•º°"˜¨
  Jag är gärna med i smycke-Lotteriet.
  TACK för en trevlig blogg!
  Hälsningar
  Veronica G

  SvaraRadera
 14. Gillar din veranda, så där läggs rösten!
  Kram från Karin!

  SvaraRadera
 15. Jag kan inte välja..! Jag har tittat på alla sidor och är imponerad! Imponerad över att du tar så fina bilder och att du skriver så bra - att det ÄR så här fint hemma hos dig på riktigt vet jag ju!
  Enda bloggen jag följer! :)
  Kram / jo

  SvaraRadera
 16. Hej Anna!
  Tycker att det det mesta du gör är fint, men gillade inläggen om trädgårdsprojekten och rosor. Skulle själv gärna ha mer rosor här hemma. Klart att jag vill vara med i utlottningen!
  Kram Sara (Käll)

  SvaraRadera
 17. Hej Anna!
  I ett tidigare inlägg som jag inte kan se här så röstade jag på en av bilderna med rosor, ÄLSKAR ROSOR!!!!! Det var en enkelbladig blekrosa ros. Givetvis vill jag vara med och vinna. Din fina blogg ger inspiration!!! Kram Inga-Lill

  SvaraRadera
 18. Hej.

  Tar sista chansen att få en lott, tror det betyder tur ;-) Jag gillar också verandabilderna bäst eftersom det har jag inte sett den i verkligheten. Sen gillade jag ju bilderna från Norge också ;-) men det ser jag ju i verkligheten varje dag. Om jag vinner ett av Lindas fina halsband så får jag väl vänta med att beställa tills vi vet vad nr 2 är för en filur... och kommit på ett namn.
  Kram fr syster

  SvaraRadera