onsdag 22 februari 2012

Fredagsmys på Aspa herrgård!I helgen var vi på Aspa Herrgård på fredagsmys! Superlyxig födelsedagspresent från P! Lyxigt med barnvakt, mysa, god mat och att få sova! Dessutom var vi hemma igen vid lunch på lördagen och hade nästan hela helgen kvar med familjen! Eftersom vi inte är vana att få sova på morgonen så hann vi med ett besök i Askersund också på förmiddagen- helt utan att stressa! Tack till snälla barnvakter! 

Har du någon favoritplats för en mini- semester!?


6 kommentarer:

 1. låter verkligen som ett perfekt fredagsmys! Kram

  SvaraRadera
 2. Mysigt, min man var inne på att köpa en minisemester dit till oss men det blev en tripp till Örebro istället och föreställningen Ljust o fräscht och hotell i stan. Min favvo är när den som planerat gjort det med kärlek, då spelar det ingen roll om det är lyxhotell eller ute i skogen;)

  SvaraRadera
 3. Tack för hjälpen att du leta efter minibyrån, den var så himla fin. Letar vidare. Ha en fortsatt bra vecka. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. Där var vi på en weekendtur för , kanske 10-15 år sedan, minns att det var underbart vackra rum och fantastisk mat. Vacker omgivning också, minns att det var sommar och att vi satt ute på terassen och åt frukost...

  Önskar dig en bra dag och en trevlig helg
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 5. Underbart! Det är viktigt att vårda kärleken och vara på tu man hand! Vi har varit till Sunne, Selma Lagerlöf några ggr, jag å älsklingen.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Lycka är...
  Att ibland, på tu man hand,
  få åka på en resa med sin man.

  Vilken trevlig present du fick!

  Trevlig helg!
  Hälsningar Veronica G

  SvaraRadera