torsdag 9 februari 2012

Vill tant ha Nejlikor?


Nej, inte det minsta åldersnojja faktiskt! Helt ok att fylla 38. Skrev tydligen min nya ålder i min profil redan när jag startade bloggen så inte ens det behövde jag göra! Frukost på sängen 04:30 i morse och ikväll blir det tårta ihop med svärmor som fyllt år i veckan. Jag har fått massor med snälla meddelanden och allt är bara toppen (skall vara att jag fortfarande hostar som en livstids- kedjerökare i minusgrader då)! Fick super- duper- present av familjen men mer om den senare. Då skall jag även visa vad som kom på posten från snälla mamma.
Om man bor i närheten av mig kan man köpa vackra dubbla Nejlikor här och köpa stora fina lyktan/ vasen/ skålen till superpris här.

Ha en skön kväll!

4 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen.Nejlikor är en av mina många favorit blommor. Den är omtyckt av både unga och gamla men endel medelålders har tyvärr lite förutfattade meningar om denna snygging. Tänk så många fina färger den finns i och så är den ju hållbar och det gillar ju vi tanter. Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen!men oj vilken tidig frukost*ler*
  kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis!
  Vilka underbara nejlikor!
  För bara några år sedan var nejlikan en av de få blommor som jag aldrig skulle tänkt mig att köpa! Nu köper jag ofta nejlikor, det finns ju så många vackra färger och sorter, de står så länge och är ju jättefina att blanda med andra blommor.

  Önskar dig en riktigt härlig födelsedag!
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen, och tack för din hälsning hos mig. Du undrade hur länge jag har bott här i UK, och svaret är drygt sex år.

  Just nu är det inte så mycket vårkänsla här, med flera centimeter snö ute!

  Hälsningar,
  Helena

  SvaraRadera