onsdag 20 juni 2012

Loppis- maniac
Visst kan man bli loppoman!? Särskilt nu på sommaren när det finns så många ställen öppna. Själv gillar jag både de där billiga när allt bara står huller om buller och de som är stylade och såklart dyrare. Att hitta "den där" saken som det bara finns en utav! Hjärtklappning direkt! Har du någon favorit- loppis!? Önskar fortsatt bra vecka!

6 kommentarer:

 1. Vissa loppisar återkommer man oftare till än andra. Mannen kan fråga ibland vad jag letar efter på loppisen...ibland är det något särskilt men oftast brukar jag svara att det vet jag när jag ser det.

  Ha en bra kväll

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Ja tänk vad kul det är med loppisar. I love it. Bara rota omkring o leta efter nåt man inte vet förrän man ser det. Wow. Ha en fortsatt fin vecka kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Så många fina saker!!! Gillar loppis jag med, men har inte nån favorit direkt. Det är liksom när man ser det som man vet att man behöver det;)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Visst kan man vara loppoman :) Jag har varit det i snart tio år =) Har såklart ett par favoritloppisar men kikar gärna in på nya också =)

  Trevlig midsommar! Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Fina grejer! Det är ingen konst att bli loppoman precis ;) Sån härlig känsla när man hittar det rätta fyndet.. det är nästan som att vinna på lotto. Fast kanske lättare att få högvinst på loppis, hihi.
  Jag försöker hitta nya men har ett favorit ställe.

  Trevlig midsommar!
  Kram Marie

  SvaraRadera