söndag 17 juni 2012

Sköna Regniga Söndag

Härlig helg snart till enda! Vi har börjat måla staket som skall sätta upp vid vår infart, grejat lite i trädgården, hunnit med att vara sociala med släkt och vänner, firat en student och igår var vi på ”Upp på Källebacken”. Det är en marknad i vackra Undenäs. Man kör uppför tills man tror att man är i Dalarna när man ser vyn (högt och vackert alltså)! Och så var det lite knallar, mat, hopptorn och 5 olika försäljare av växter. Buskar, perenner och sommarblommor! Bland perennerna kunde man hitta lite ovanliga sorter och allt var väldigt fint. Jag träffade ”Monicas trädgårdstjänst” som sålde fina buskar till superbra pris! Jag köpte en Syrenbuddleja som fjärilarna älskar! Skall visa när jag har planterat för det är sådana störtskurar idag att de får hålla sig på altanen! Jag har däremot planterat alla Dahliorna som har bott på verandan! Skönt att kunna sitta där igen nu när växthusperioden är slut. Skall inte fördriva dem inomhus fler år. Det blir bättre att lägga fiberduk över utomhus. Skön söndagskväll!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder jag möts av första gången jag gick in på din blogg. Återkommer snart igen, tills dess önskar jag dig en skön söndag.
  Mvh
  Linda

  SvaraRadera
 2. Undenäs...det var länge sen jag var på marknad där. Kul med marknad där det dyker upp lite andra växter än de stora varuhusen har att erbjuda. Kan ju bara hålla med om att vädret inte varit det bästa för trädgårdsarbete denna helgen. Verkar lite bättre inför midsommar.
  Ha en fin vecka

  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder du bjuder på :)

  Ha en fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera