onsdag 20 november 2013

Bambi på hal is!
Min inredning har aldrig varit så pretentiös. Med en tre- och en fyraåring i huset får inredning gärna dessutom innehålla en portion humor. Hjortarna jag hittade på Förr & Nu (förra månaden för jag har ju köpstopp i november) skulle jag ha älskat att drömma mig bort med när jag var liten. Min mamma brukade göra härliga arrangemang med bomull runt en spegel där diverse porslinsfigurer åkte skridskor. Jag vet att jag även tog Maria, Jesus och Josef på en sväng! Min tolkning blir istället de (frekvent återkommande) hjortarna på en spegelblank mossinringad skogssjö. Vågar sätta en hundring på att våra döttrar kommer att älska det! Kram Anna

5 kommentarer:

 1. ils sont attendrissants !!! j'adore .....

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Så roligt att du tittat in på min blogg Fållorna.
  Vackert arrangemang med hjortarna.Så fin mossa också.F.ö har du ett jättefint hem.Gillar din inredning.
  Du frågade om lampan. Jag har köpt den från Atmosphere i Göteborg. Ägarinnan till denna butik importerar lamporna från Nederländerna.Det finns många olika varianter. Vi har en i köket över köksön också. Den var jag och köpte hos henne för flera år sedan.Den stora ringde jag faktiskt om och hon skickade den.Jag hade kommit det det stadiet att jag bara måste ha en sådan lampa....,som det kan bli.
  Ha det så bra!
  Kram Margareta

  SvaraRadera
 3. Åh, vad söta de är!! Dem gillar jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Åh va fint!!!.....så söta !!
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Du återuppväkte mina barndomsminnen, hade helt glömt bort mossan och "isen". Jag var och plockade små figurer från granen som fick leka i vinterlandskapet, hade även bomull som snö:)

  SvaraRadera