tisdag 26 november 2013

L:A AdventsFabriken


Mossor, kvistar, kottar och lavar ligger på tork. Bara att sätta igång och pyssla när eller om andan faller på! Trevlig tisdagskväll! Själv har jag en jäkla huvudvärk. Så hyacinterna har åkt ut med huvudet före. Får väl hoppas att det inte är skogen jag släpat in som orsakar det!

4 kommentarer:

 1. Oh, mina favoritmaterial! Mossor och lavar och lummer och pinnar och kottar, helt underbart. Men huvudvärk - nononono, det är inte kul. Hoppas du mår bättre idag.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 2. Så härliga material du samlat på dig! Klippris tillhör en av mina favoriter och som tur är har jag hittat ett ställe att plocka det på :)

  Hoppas huvudvärken är bättre.. tråkigt om det var hyacinterna som ställde till det för dig :(

  Önskar dig en fortsatt fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Åh vad fint! Ska ge mig ut i skogen imorgon tänkte jag och leta lite, slutar tre då så då hoppas jag att jag hinner en sväng innan det blir mörkt. Lummer brukade alltid min gamlefarfar plocka, fast han brukade kalla det för "pie-krut" eftersom det var pierna-pigorna-flickorna som brukade plocka det. Om man lät det torka och sen eldade det sprakade det om piekrutet därav att man kallade det krut. :-) Fast tanterna på mitt jobb säger att det är fridlyst? De kanske har fel... ;-) Hoppas huvudvärken gick över när du slängde ut hyacinterna! Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅÅÅ jag blir sååå inspirerad..vad har du hittat lummern???? så vackert med kuddmossa......Hoppas huvudvärken går över.....kramelikram Maja

  SvaraRadera