måndag 9 december 2013

Dagens bekännelse...
Jag drar fram mer och mer saker från skåpen och utifrån ladugården. Eller handlar för den delen. Jag plockar inte bort någonting. Och just nu står det saker överallt! Jag kan helt enkelt inte välja vilka saker jag vill ha framme till jul och om jag inte börjar röja snart blir det en total röra av shabby- vintage- modernt- naturligt- allmoge- arvegods-  hantverk- pyssel- påhitt blandat med dammråttor! Önskar alla en fin start på veckan!

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg synes man kan ha litt av alt jeg.
  Livet består av masse forskjellig og akkurat julepynt kan godt avspeile litt av det.
  Kan kanskje gruppere det litt i de forskjellige stilene, men synes godt man kan tillate seg litt av alt til jul.
  Du har en flott blogg som jeg stadig er innom.
  Vennlig hilsen Marit

  SvaraRadera
 2. Sätt fram det du känner mest för.....för det kan väl ändå inte vara allt, hihi.....
  Hoppas allt är bra !!!
  Kramisar bia

  SvaraRadera
 3. Aj då...blandningen får man väl lov att ha..det kanske är mängden prylar framme du tänker på ? Jag tycker själv att det där är svårt...jag brukar fråga min man..är det här för mkt ? Han ser med så andra ögon...det är rätt bra med andra ögon ibland !

  Fortsatt fin vecka till dej och star kraaam
  Du har det så himla fint där hemma så jag tror egentligen inte att det är ngn fara...men jag tror jag förstår hur du menar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja det är klart att man får (ska) blanda! Det var mest röran, obeslutsamheten och de begynnande dammolnet jag var uppgiven över!!! Ja det är härligt med snön! Vill verkligen inte att den skall töa bort!!! Trevlig vecka! Kram Anna

   Radera