tisdag 12 maj 2015

40 knop


Instagramsjukan har drabbat bloggen och kameran har fått en lång vila! Jag gillar att blogga, er läsare och att följa andra bloggar. Det är så mycket mer kvalité än Instagram. Men i hektiska perioder är instagrammandet så lätt att ta till när man vill visa något. Så är det bara! Jag jobbar, pluggar, har varit på mätningsteknik- kurs och grejar i trädgården med en ny häck. Och så gräver jag om rundeln. Nu väntar vi på mer värme så att vi kan måla nya panelen till ladugården i falurött och sätta potatis.

Idag blir det ett blått foto. Det är en sådan skön färg att blanda nyanser, mönster och strukturer av! 

Önskar er en fortsatt fin vecka!

Kuddar från Afecto och filt och tavla från 5 knop.

6 kommentarer:

 1. Blogg, JA! - Insta, nääää: )

  SvaraRadera
 2. Fint med blåa nyanser .....och härlig kakelugn ;)
  Trevlig helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Jeg er ikke så god til Insta.. så er glad for du deler her stadig også :-)
  Klem
  Birgitte

  SvaraRadera
 4. Vilka jättefina kuddar! Blått är verkligen fräscht tycker jag. Jag har blått tema i sovrummet med en vacker blå tapet, kommer aldrig att tröttna på den.

  Ja det tar tid med bloggen, jag är inte heller så aktiv med fotandet längre. Insta är lättare, jag har precis börjat, men jag håller med, det blir ju inte samma kvalitet på bilderna så klart.

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 5. Bloggen tar ju typ en miljon gånger mera tid än Instagram men det är så mycket roligare att fota med vanliga kameran!

  Ha en fortsatt fin helg Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Visst det tar sin tid med bloggen men det är det värt för det är så himla roligt mera personligt. Vad fin rund blå kudde du har i soffan. Kram Susanne

  SvaraRadera