fredag 14 augusti 2015

Behåll sommarkänslan med Amerikans östkuststil!
New England är en populär stil både inom- och utomhus. Även trädgården går att skruva till för att skapa den sköna Amerikanska östkuststilen! I ett inredningsförslag jag har gjort till en nybyggd vacker villa var önskemålet att hålla New England stilen rakt igenom. En varm och välkomnande miljö, personligt och smart förvaring är alltid ett oskrivet krav.
För att ge det vita hemmet ett varm känsla valde jag mycket naturmaterial som trä, skinn, spån, korg och kork. Sten och marmor också såklart men i en nybyggd vitmålad öppen miljö är det det förstämda som behöver förstärkas för naturlig värme. Smutsiga röda och blå toner förstärker det marina men får inte överhanden. Det finns inte heller några skepp eller amerikanska flaggor. Det är en känsla man vill åt. Inte båtkänslan!

Lite större möbler förstärker stilen- Howardsoffor finns i alla prisklasser men ett par patinerade skinnfåtöljer får man ge en slant för. Men den här inredningen står sig! Matplatsen är också generös och inbjudande. Här finns alla möjligheter att blanda in arvegods och loppisfynd tillsammans med personliga favoriter!
Vill man vara trendig sätter man en paddel på väggen! Och så är silver på väg tillbaka in i inredningen!

 

2 kommentarer:

 1. Gillar stilen...även om jag inte har den hemma....nja några saker kanske ;))
  Hoppas ni också har sol och varmt idag ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Gud så mycket fint,vill verkligen ha allt!!!
  Har en stor önskan om att göra om här hemma och detta passar mig perfekt!
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera