onsdag 12 november 2014

Min alldeles egen önskelista!Det är stor bredd i stil på min önskelista! Men allt är till hemmet! Vackra stolar från Lundbergs möbler skulle gärna få pryda matrummet. När barnen ockuperar soffan på nyårsafton kan vi vuxna njuta på dessa sköna! Nästintill utan funktion i vår vardag men oj så vackert! Brevkniv och förstoringsglas från Louise interiör!
http://www.hay.dk/files/thumb-2-Hay_090505_JN-00250_2014-8-21_9-50-51.jpg Ellos Home Ryamatta Tanger 160x230 cm
En stor grå tjock matta från HAY, ett märke som finns på Sparsmakat. Den mönstrade från Ellos är också snygg!Kuddarna i soffan! Så fina! Och porslinet.... och bordet och.... Allt från Vita Ranunkler!
Vackra ljuskoppar från Fogel & Wall!
Snygga lamor som kan användas till mycket! Jag vill ha en över soffan! För som ett brev på posten blev min syn lite sämre den dagen i februari (i år!) när jag fyllde 40! Finns på Louise interiör och Lysman till bra pris!


Vackra askar i olika storlekar funkar till mycket! Louise Interiör.
Gärna ett soffbord som inte är vintage! Bloomingville gör det här fina som finns på Reforma Sthlm.

Har jag sagt att jag har köpstopp på julsaker!? I år kommer inte ens den minsta lilla kulörta julgrankula över tröskeln. Inte via mitt bankkort i alla fall! Förra året hade jag köpstopp i oktober men i år drabbas jullådan. Eller gynnas...

Men önska sig julklappar får man göra såklart! Förutom att alla får vara friska kan jag egentligen sammanfatta den med :

   

Trevlig vecka!!!

5 kommentarer:

 1. Ha ha underbart citat på slutet:)
  Nä, har inte belagt mig med köpstopp inte;-)
  Finns ju så mycket man "behöver" just nu;-)
  Hoppas listan går hem hos tomten nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. süße bilder!!! einen schönen mittwoch wünscht angie

  SvaraRadera
 3. Härlig önskelista....tror inte jag ska köpa några julsaker heller...joo, någon ljusslinga eller något dyl., hihi....men jag borde ha köpstopp jag med...idag kom jag hem med en ny kjol (som jag ska ha på fredag, när jag och tjejerna ska på Wallmans on tour, här i stan)...kort på ena sidan och lång på andra...helt ok........jag ska helst inte gå på stan, hihi....ser så mycket till bra pris som jag vill ha ;))...........önskar dej en fin kväll!!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Hej! Alltid lika trevligt att kika in här och kolla dina inlägg. Fina bilder som vanligt.
  Lycka till med studierna!
  /SA

  SvaraRadera
 5. Underbar önskelista! Den kunde tomten spana lite på för min del också!

  Kram jenny

  SvaraRadera