Trädgårdsdesign, Inredningsuppdrag, Projektledning och andra kreativa uppdrag.
söndag 16 november 2014
Sockerfri chokladkaka!
9 dadlar
80 g smält smör
1 tsk vaniljpulver
1 1/2 dl mjöl
2 ägg
3 msk kakao
Använde helst ekologiska produkter. Mixa torra ingredienser och urkärnade dadlar i en minut. Häll i smör och ägg och mixa snabbt. Häll i smord form och grädda i ugnen på 175 grader i 10 minuter. Låt svalna och ät som kladdkaka med grädde. När den har stått i kylskåp blir den mäktigare. Det här receptet har jag prövat mig fram till. Väldigt gott och enkelt om du frågar mig och ett alternativ till paleo- kakan jag visat tidigare! Trevlig söndag!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
thank you!!! angie
SvaraRaderaÅ va gott!
SvaraRaderaDen ska jag prova att göra:)
Kram Sofi