fredag 5 december 2014

Grymma väggen har fått sällskap!Jag önskar trevlig helg med bilder från Lindas hem. Hon har en sådan härlig förmåga att knyta ihop säcken trots en blandning av nytt, gammal, hantverk och bling- bling! Eller är det just blandningen som ger ger fortsättningen till ett personligt julfint hem!? Bilderna är inte helt rättvisande heller. De togs i alla hast i onsdags eftermiddag när det årliga pepparkaksbakandet stod på agendan! Skörden blev en rolig och hektisk dag med underbara pepparkakor i alla dess former. Det märks så väl från år till år att våra fyra barn blir större. Det blir fler pepparkakor i burkarna, mindre spill på golvet, mer självständighet... men lika mycket deg som åker direkt ner i magen!


8 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk gran, vill ha!! Hehe, det där med pepparkaksbak...det SKA ju ätas mycket deg. Min förra chef älskade pepparkaksdeg och kunde äta en hel köpt...
  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 2. sooo süße bilder!!! danke und liebe grüße von angie

  SvaraRadera
 3. Den granen vill jag också ha, hihi....
  Trevlig helg!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Så fint. Gillar både gran och
  ljuskrona.
  Ha en bra helg
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 5. Mysigt! Snygg färg på väggen och häftig ljusstake. Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Hej! Hittade hit via vår tidning Smålänningen där det var ett fint reportage om dig/ditt hem. Kul att du "härstammar" från "min" stad Ljungby. Växte upp där men bor nu på landet en bit därifrån.
  Vi ses igen!

  SvaraRadera
 7. Vad kul med pepparkaksbak :) Gott att äta men också mysigt att ägna tid tillammans så här inför jul. Vilket charmigt skåp och så vackert pyntat!!

  Många helgkramizar aka

  SvaraRadera
 8. Lovely white tree!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  SvaraRadera