tisdag 12 januari 2016

Best of Houzz i två kategorier

Jag har kopierat texten från pressmeddelandet som jag fick på mailen idag! 
Jag är väldigt stolt och tacksam!


 


add:design

utses till

Best Of Houzz 2016

Mer än 35 miljoner unika besökare har nominerat de bästa experterna inom arkitektur, inredning och design i Sverige och resten av världen.

London, 12 Januari, 2016add:design från Karlsborg, Sverige har vunnit både “Best of Design” och ”Best of kundservice”Houzz®, den ledande plattformen för renovering och design. Företaget add:design som tar uppdrag inom trädgårdsdesign, inredning och fotografering valdes av mer än 35 miljoner unika besökare som utgöra Houzz community och bland mer än en miljon aktiva experter inom arkitektur, renovering och design.

Utnämningarna i Best Of Houzz görs varje år i tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Priset i Designkategorin får de experter som är mest populära bland Houzz användare. Utnämningen Kundservice baseras på fler olika faktorer som bland annat inkluderar antalet och kvaliteten på de omdömen som experten fått under 2015. En “Best of Houzz”-banderoll kommer att visas på vinnarens profil som ett tecken på expertens förträfflighet. Dessa banderoller hjälper bostadsägare att identifiera populära och topprankade experter i varje region på Houzz.

-För alla som bygger, renoverar eller inreder är Houzz en fantastisk källa för att hitta de bästa experterna och vi är så stolta över att uppmärksamma add: design som en av våra ”Best Of Houzz-experter”, säger Marcus Hartwall, Managing Director Nordics at Houzz.

Läs mer om add:design på bloggen www.adddesign.se kategorin blogg, på instagram@adddesign.se eller facebook/ adddesignab eller på Houzz: http://www.houzz.se/pro/anna-stenberg/wwwadddesignse
Från hemsidan: add: design erbjuder både trädgårds- och inredningsdesign för hus och hem, i syfte att höja livskvalitén, nyttjandegraden och det ekonomiska värdet! Jag utför uppdrag från rådgivning inför små förändringar till planering och koordinering av helhetslösningar inom inrednings- och trädgårdsarkitektur.

Om Houzz

Houzz är världens ledande plattform för arkitektur, inredning och design och förser besökarna med allt de behöver för att förnya och förbättra sina hem från start till mål - online. Från inredning av ett litet rum till byggandet av ett specialdesignat hus och allt däremellan - oavsett behovet knyter Houzz samman miljoner av hemägare och designentusiaster med experter över hela Sverige och resten av världen. På Houzz hittar du inspiration, goda råd och fantastiska experter som hjälper dig att göra verklighet av dina drömmar. Huvudkontoret finns i Palo Alto, CA men Houzz har också kontor i London, Berlin, Sydney, Moskva och Tokyo. Houzz och Houzz logotyp är registrerade. För mer information, besök Houzz.se.


1 kommentar: