onsdag 6 januari 2016

Visa upp ditt hems bästa sida inför en försäljning!

  

Att hjälpa familjer att inreda sitt hem är väldigt inspirerande! Det kan handla om allt från att välja soffa till att flytta väggar och bygga ut bostaden. Allt för att trivas på väldens viktigaste plats- hemma! Men ibland byter vi hem och då är det bra att visa sitt nuvarande på bästa sätt för att locka många och rätt intressenter!

Efter ett stort antal inredningsuppdrag utökar jag därför mina tjänster med att innefatta...

Vill du öka värdet på din bostad inför försäljningen? Målet med homestyling inför en försäljning är att visa din bostad från dess bästa sida för att väcka intresset hos fler kunder i allmänhet och hos en speciell målgrupp i synnerhet! Målgruppen tas ut av dig och din mäklare.

Vill du göra din egen homestyling? Av mig får du enkla och handfasta förslag på hur du kan fräscha upp den befintliga inredningen med både stora förändringar och små detaljer och knep, oavsett om inredningen är modern, klassisk eller lantlig. Det handlar om att göra hemmet så fräscht som möjligt, behålla det personligt men inte privat! Jag utgår från det som finns i hemmet och tillför det som krävs. Eftersom jag är trädgårdsdesigner får du också tips om vad som kan behöva förbättras utomhus för att fler ska få till ett viktigt gott första intryck och se fina möjligheter med trädgården!

Homestyling och homestaging är avdragsgill i deklarationen och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K5/K6. De flesta åtgärderna kan du fixa själv och tar du hjälp gäller ROT och RUT- avdrag. Statistiken på flera mäklarfirmors sidor visar att bostäder där homestyling tillämpats ger mellan 7-15% i prisökning, vilket blir mellan 175.000 och 375.000 kronor för en lägenhet eller hus på 2,5 miljoner.

Ska du sälja själv? Förutom homestyling kan jag även fotografera bostaden!

Sänd ett melj till info@adddesign.se så berättar jag mer! Priset är såklart väldigt viktigt i det här läget och du kan få ett fast pris.


Inredning från Modesto, Afecto, 5 knop, Hela dej i Åsen, Rum och kök, Colorama Karlsborg, Mölltorps handelsträdgård och Br Andersson möbler.

2 kommentarer:

 1. Felicidades por tu post.Aquí us deixò el regal que els Reis han deixat per tots vosaltres en elracodeldetall.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. God fortsättning på det nya året!
  Hoppas det varit fantastiskt hittills!
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera