söndag 22 april 2012






Helgen går så fort så fort! Och sovit har jag inte fått göra som vanligt. Men vädret får väl godkänt!? Har fixat lite i trädgården och städat inne. Och umgåtts! Nu skall vi strax på teater i Karlsborg! Det skall bli spännande! Ta gärna en extra titt på min blogglista! Oj vad många fina bloggar det finns! Har dessutom upptäckt en massa nya roliga genom utlottningen! Är det förresten någon som har tips på räcke till vår trapp!?  
Jag önskar trevlig kväll!!!

11 kommentarer:

  1. Hej Söt!
    oj vilken fin hall ni har! inte för att jag blir förvånad av att allt är så FIN när man tittar in här! Emmas rum...me like! Så sött <3
    Ja, nu är det slut på min tid att hålla mig från bloggen. Skönt, för jag har verkligen saknat att "prata" här i blogglandia!
    Ha en kul kväll på teatern:)
    Många kramar Hilla

    SvaraRadera
  2. Såå vackra bilder! Vilken jättefin hall, precis sådana stolar hade min mormor! Så fint ihop med det vita skåpet. Och Emmas rum! Underbart!

    Kram Anncathrine

    SvaraRadera
  3. Så fin din hall är. För min del så har det varit jobbarhelg och de brukar minsann inte gå så fort. Ser fram mot morgondagen då jag är ledig.

    Ha en fin vecka

    Kram Karin

    SvaraRadera
  4. Very pretty blog. Greetings from Estonia! :)

    Hugs,
    Liisi

    SvaraRadera
  5. Så himla fint ni har det, och så hemtrevligt det ser ut ! - Dörren i hallen är ju en tiopoängare ♥
    Vårt trappräck gjorde vi av grov rundstav, som kapades i 3 längder och målades i samma färg som trappen. Sen satte vi fast gamla fästen som hade vi hittat på en loppis. Längst upp och längst ner på trappräcket satt vi fast runda plåtbrickor som avslut på rundstaven. ( Som min man hade gjort Enkelt, billigt och bra om man inte hittar en gammal ledstång som passar förstås !
    Kram !
    Anneli

    SvaraRadera
  6. Hej alltså jag blir helt lyrisk när jag läser din blogg....vilka bilder...vilket härligt hus....så snyggt Ha en underbar fortsatt vecka di fina! Kram från Maja

    SvaraRadera
  7. Vilken fin hall och den komoden var såååå fin! Hoppas teaterbesöket blev lyckat! Kram Iréne

    SvaraRadera
  8. Vad fina bilder du visar! Jag tycker det är finast med rund ledstång i trä, fanns det ingen där tidigare? Hoppas ni hade kul på teatern :)

    Kram,
    Jenny

    SvaraRadera
  9. Beautiful chair and all the decorations. Have a nice week.
    Jana

    SvaraRadera
  10. Förslag till räcke: Rep!
    Mina föräldrar bor nära ett repslageri. Där köpte dom ett tjockt rep med maffiga knutar i ändarna, måttbeställt så klart, till min brors trapp. Brorsan valde att fästa det med mässingsbeslag (jag har bild i mobilen!). Vet inte vad det kostade, men det kan jag ju ta reda på!
    /jo :)

    SvaraRadera
  11. Så fin hall du har!
    Ljus och hemtrevlig. Ett repräcke lät ju läckert och inte så vanligt.
    Lycka till,
    kram Sussi

    SvaraRadera