fredag 9 december 2011

Godaste glöggen?Har du någon favorit? Vi har provat Äpple, Hjortron, Chili o choklad och vanlig Blossa. Och starkvinsglögg en eftermiddag hos Linda, och då blossade det på kinderna istället! Har du tid så duka upp till adventsfika på söndag! Mysa lite och kanske planera julmat i lugn och ro! Efter att ha jobbat min första dag på tre år igår så är jag nu julledig! Underbart! Ho Ho HO!
Tävlingen pågår till söndag!

7 kommentarer:

 1. Karin Johansson9 december 2011 09:05

  Det kallar jag bra start! Tycker faktiskt att vanlig Blossa lättvinsglögg som man spetsar med vanligt rödvin själv, är det allra godaste!
  Och igen, underbara bilder Anna! Kram

  SvaraRadera
 2. Godaste glöggen är Dufenkroks vanilj, svår att få tag i dock, servera den gärna kall med is.

  SvaraRadera
 3. Trevlig dag igår......., fina bilder idag ;o))
  jag är gärna med i tävlingen oxå
  Kram Lena F

  SvaraRadera
 4. Jag skall prova vanilj- glöggen! Det låter gott! Spetsa med vin är inget för mig som är allergisk mot rödtjut. Är bara tacksam att glögg över lag fungerar! Tack Karin!

  Tack för igår Lena!!!

  SvaraRadera
 5. Vi har testat Blossas äppelglögg och Dufvenkroks lingon/blåbär. Supergoda båda två, vi föredrar lättvinsglögg här hemma, dels tycker jag att de är godare, dels kan ju barnen också smaka då.... :-)

  kram Jessica

  SvaraRadera
 6. Vi har testat Blossas starkvinsglögg Julen 2011 Arabica med en lätt kaffesmak och den föll oss i smaken men tydligen är den slut på lagret så det som finns det finns i butiken och sedan går det inte att få tag i den. Sedan har vi den alkoholfria Blossaglöggen i småflaskor med lite olika smaker för den som föredrar det. Alltid lite mysigt med glögg i adventstider. Vad skönt att du fick en mjukstart med jobbet, du har ju mycket pyssel ändå förstår jag.... Kram Inga-Lill

  SvaraRadera
 7. Chili & choklad var verkligen supergod!!!

  SvaraRadera