onsdag 14 december 2011

Jul i vardagsrummet


Nu har jag hunnit göra jul i vardagsrummet! Mer traditionellt än modernt och tvååringen jublar! Granar mamma, underbart! Och jag håller med! Nu gör dessutom nya klädseln från Bemz sig riktigt bra!
 
 


 Ha en härlig dag och var gärna med i utlottningen!

5 kommentarer:

 1. Hej Anna! Vad fint det blev med klädslarna, kanon att det finns. Du och jag har ju lika advensljusstakar och jag beställde lampor för två var trasiga och fick för mig att jag skulle ha LED eftersom vi har det för övrigt. Men två st lampor kostade 100:- och jag skulle behöva byta ut 10 lampor så jag avstod. Tror att du också har den specialhöga lampan i dina men finns nu reserv på bokhandeln om du skulle behöva. Hjärtat på väggen har jag också och vår kakelugn påminner om er också. Du får komma förbi och kolla på kakelugnen någon dag det blev faktiskt riktigt bra. Jobba inte ihjäl dig, förstår inte att du kan hålla det så fint med två så små barn, tar du nattskiftet, ha ha???

  SvaraRadera
 2. Skrev ju inte under med mitt namn men det är ju Inga-Lill f d grannen men det kanske du förstod. Kram

  SvaraRadera
 3. Vad fint du har hemma! När jag ser ditt vitmålade bord förstår jag att jag gjorde fel när jag inte tog tillvara mina föräldrars gamla bord. Har själv en gammal mörk spegelbyrå som nog skulle bli jättefin om den var vitmålad. Är det svårt att måla så det blir fint? Sen vill jag säga att vinsten kommit fram (skrivit om den på min blogg) och jag är så glad för den.

  SvaraRadera
 4. Super mysigt Anna!Härligt med granarna får nog knycka den iden=) Kram Linda

  SvaraRadera
 5. ÅHHH glömde!! Såg att d va mer tävling på G!!Siktar in mig på handduken, såg väldigt trevlig ut=) Kram

  SvaraRadera