tisdag 13 december 2011

Lucköppning i NorgeDen här veckan bli det adventskalender på riktigt! Ni ska få se små delar av två olika hem som tillhör inspirerande inredare. Och som är mycket duktiga på att skapa julstämning! Vi börjar hos min syster som bor utmed Oslofjorden i Norge. Jenny och hennes familj renoverar ett stort gammal hus på en klippa. Jag skulle kalla deras stil klassiskt. Huset är egenhändigt renoverat, genomtänkt, mysigt välkomnade och vackert!


Skulle gärna  fira jul här!
 
Kaminerna på Norges motsvarighet till Blocket, Finn.no kostar bara en bråkdel jämför med i Sverige. Och de är ju så vackra!

Alla foton tillhör Jenny och Lars


4 kommentarer:

 1. Hej. Åååh så fint ;-. Blysamheten själv ;-)
  Det var roligt att se sitt hem på en blogg och tack för de fina komplimangerna. Du om någon vet ju hur mycket slit det ligger bakom!
  Kram från syster

  SvaraRadera
 2. Kära "systrarna" ;-)! Ni är ju helt fantastiska! Shit vad snyggt ni har det båda två, kul att få lite bilder från ert hem i Norge också J! Har ju hänt "en del" sedan vi var och hälsade på er! Jag är sjukt imponerad och inser att vi kommer att bli tvungna att träffas på Roddan eller nåt nästa gång ni kommer hem för i vår enkla boning vågar jag ju knappat ta in er.....;-) Tusen kramar, Jessica

  SvaraRadera
 3. Kjempefint hos Jenny og Lars :-)

  SvaraRadera
 4. Kul o se lite Norge bilder! Har ju hört talas om d,verkligen jätte fint(där oxå)!! Måste ligga i släkten;) Kram Linda

  SvaraRadera