söndag 11 december 2011

Ny tävling!!!Härligt att så många ville vara med i den första utlottningen! Jag tycker att det var roligt med tävling så jag drar genast igång en ny! Denna gång finns det två vinster! En skylt från Svanefors och en vit handduk från Nyblom o Kollén!

Jag drar en vinnare fjärde advent så priset kommer i god tid till julafton! Du får delta hur många gånger du vill och det som krävs är en kommentar. En kommentar= en lott. Skriv vilket pris du föredrar och tipsa gärna andra om tävlingen!

Lycka till!!!


4 kommentarer:

 1. Jag hade sån tur i din första tävling så egentligen ska jag väl inte tävla igen......men det gör jag iallafall. Älskar lotter, tävlingar och frågesporter mm. Betr din vinst fr Nyblom % K så bor jag bara ca 10 min resväg från dem och vi är på detta smultronställe då och då. Tror att jag haft ett inlägg på bloggen om det. Tack ännu en gång för vinsten.

  SvaraRadera
 2. Attans att jag inte vann förra tävlingen, bättre lycka den här gången. ;-) Om jag vinner så vill jag GÄRNA vinna den fina jul-skylten! Hoppas ni mår bra allihop! KRAAAM!

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Vilken underbar blogg du har. Jag vill gärna vinna den fina skylten. Må så gott

  SvaraRadera
 4. Åh, jag vill gärna vinna handduken:-) har ju redan fått en fin julskylt av dig! Kram jenny

  SvaraRadera