fredag 2 december 2011

Ny klädsel!



Nya soffklädseln har kommit med posten! Den är från Bemz och är sandfärgad. Det finns snyggare tyger både på Ikea och Bemz men jag ville skapa ett lugn i vardagsrummet, eftersom det också rymmer alla leksaker!. Och det känns som om det fungerar. Ska julpynta lite till men så här ser det ut idag!






Soffor från Ikea och klädsel från Bemz. De flesta filtar och kuddar är från H&M. Visste ni att H&M startade med att sälja billiga julstjärnor!? Det är en tysk uppfinning med de var för dyra för svenskarna. Elljusstaken däremot är svensk och den första byggdes av julgransljus. Killen på avdelningen för reklamationer på Philips i Göteborg, som fick in alla trasiga slingor från arga kunder, satte de hela ljusen i en vanlig ljusstake. Så började det 1934! Hjärtat är från Förr & Nu/ Differentdesign  och har en dold upphängning om det skall hänga rakt. Mitt sitter på sniskan på en gammal spik! Jag har fått flera frågor om golv och tapeter, det mesta finns hos Colorama i Karlsborg eller Colorama där DU bor, hör av dig annars.



 Den här hörnan borde jag väl inte visa...





Trevlig kväll!!!

1 kommentar:

  1. Jo, skönt att du visade den hörnan.... jag har annars börjat fundera på hur ni kan hålla sådan ordning på barnens saker... här hos oss är det ett evigt plockande! ;-)

    Tycker för övrigt att Bemz är en suverän affärsidé, M's fåtölj väntar oxå på ett tyg från dem. Problemet är "bara" den där tummen som aldrig kommer ur....

    SvaraRadera